torsdag

John Zeuthen

Var lige til foredrag/kursus i neuropædagogik i tirsdags............

YES - ta den!!!!!! SUPER foredrag, interessant emne og godt udført - plain and simple.

John var en yderst fremragende foredragsholder, jeg lagde specielt mærke til hans foredragsteknik i opstarten af selve oplæget. Meget god læring der!!!! Han kørte den klassiske model, med lidt sjovt som isbryder.

Han har over 20 års erfaring i foredrag så at kunne holde et oplæg på samme måde som John ville være utopi.

Til dem som ikke kender John Zeuthen; han er Cand. Psych og en person, som på en forståelig måde evner at forklare det der sker i vores hjerne under forskellige påvirkninger. Hvad gør Dopamin, Serotonin, Adrenalin, Noradrenalin, Acetylkolin ved os når en kollega "undrer" sig, eller en pårørende kritiserer én eller når vi får chokolade?

Dét som sker i hjernen kobles op på morsomme scenarier og anekdoter så man kan forstå hvad udefra kommende ting gør ved ens "bevisthed" F. eks når en borger bliver udadreagerende, en pårørende udtrykker mistanken om mistrivsel af et familiemedlem over telefonen, eller bare en kollega, som stiller spørgsmålstegn ved ens arbejde.
Alt dettte kan, hvis ikke man er opmærksom på det, få hjerne til at sende stoffer ud i kroppen, som gør at vi ikke reagerer hensigtsmæssigt, ja jfr. John kan man ligefrem blive syg hvis man ikke nogle gange får "tømt" sin følehjerne.

Spørg jeres boss om ikke i kan få John Zeuthen ned til et foredrag - det er ikke spildt penge - tro mig.:-)

1 kommentar:

  1. Høre også kun positive ord omkring John og hans foredrag jeg arbejder på om vi kan bestille ham til et foredrag for forældre mm på Kløverskolen i Sønderborg

    SvarSlet